Winkelen in Koningshoek

winkelen-in-koningshoekjpg

Vanmiddag hebben 3 gasten samen met 3 vrijwilligers een bezoek gebracht aan het Winkelcentrum Koningshoek

De gasten zijn thuis afgehaald door de vrijwilligers met een auto, waarin ook de rolstoel en de rollators konden worden meegenomen.

Om 13:00 uur was iedereen aanwezig in het winkelcentrum en besloten we om gezamenlijk een broodje (of iets dergelijks) te gaan eten bij Doppio, waar we gezellig op het terras konden zitten. Iedereen bestelde voor eigen rekening wat te eten en we bleven met elkaar een poosje zitten om bij te kletsen.

Nadat afgerekend was, ging elke gast met een vrijwilliger haar eigen weg naar de diverse winkels. Natuurlijk werd er het nodige gekocht, onder andere bloembollen, een shirt, een shawl, een Passkonijn, Muesli, chocolade en nog heel wat meer.

Om tegen drieën was één van de gasten het zat en vroeg aan de vrijwilligster of we samen lekker nog een kopje koffie konden gaan drinken. Toen zij eenmaal aan de koffie zaten, kwamen ook de andere gasten en vrijwilligers al aan. Ook zij waren inmiddels toe aan een drankje, wat door de Zonnebloemafdeling werd aangeboden.

Dit viel bij de gasten erg in de smaak en ook nu bleken we allemaal zoveel aan elkaar te vertellen te hebben, dat we meer dan een half uur zijn blijven zitten.

Daarna terug naar de auto om door de vrijwilligers thuis afgeleverd te worden.

Ook het mooie weer heeft meegewerkt aan deze heel fijne middag, die zeker bij de gasten in de smaak is gevallen. De vrijwilligers werden bedankt voor alles wat ze voor de gasten doen en een dergelijk uitje kan zeker wat vaker georganiseerd worden.

Iedereen keerde voldaan, maar toch wel moe, naar huis terug!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel