UITJE NAAR DIERENTUIN BLIJDORP

02jpg

Door de prachtige financiële bijdrage van het Fonds Schiedam, Vlaardingen e.o. werd het onze gasten en vrijwilligers mogelijk gemaakt een dag in de dierentuin door te brengen.

Het was heerlijk weer en iedereen was op tijd aanwezig, zodat -toen de bussen er eenmaal waren- we snel konden instappen en op weg gaan naar Diergaarde Blijdorp.

Daar hebben de vrijwilligers de rolstoelen opgehaald en ging Groep 1 als eerste op weg naar "De Poort van Azië, voor een kopje koffie/thee en een heerlijk gebakje, terwijl de mensen van Groep 2 alvast het Oceanium konden bezichtigen.

Na de koffie was het voor iedereen tijd om rond te gaan lopen en te bekijken wat het nieuwe Blijdorp ons zoal te bieden heeft.

Om 13:00 uur werd Groep 1 weer in het restaurant verwacht voor een heerlijk kopje tomatensoep, een broodje kroket en een broodje kaas met natuurlijk de nodige melk, karnemelk en water.

En om 14:00 uur was het de beurt aan Groep 2.

Het personeel van dit restaurant heeft zich volledig ingezet om alles voorspoedig te laten verlopen, waarvoor onze dank.

En toen ..... was het ook nog eens tijd voor een ijsje of een frisdrank. De konsumptiebonnen, die we ook gekregen hebben, moesten natuurlijk worden gebruikt en iedereen liet zich dit ijsje goed smaken.

Er werd door de vrijwilligers heel wat afgelopen door de dierentuin en de gasten mochten aangeven wat zij beslist wilden zien. Iedereen had het uitstekend naar zijn zin.

Wat ook fijn was, was dat 4 medewerkers van het FSV onze gelederen deze dag als vrijwilliger kwamen versterken, waarbij zij zelf konden ervaren hoe het is als mensen, die niet meer in staat zijn om zelfstandig aan uitjes mee te doen, blij gemaakt kunnen worden. Het is altijd een heel dankbaar werk om voor deze mensen klaar te mogen staan.

De foto's spreken voor zich en mocht u meer foto's willen bekijken dan verwijzen wij u naar onze facebookpaging: De Zonnebloem-Vlaardingen-centrum.

Wij kunnen met elkaar terugkijken op een FANTASTISCHE DAG!!!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel