MET DE STRANDRUPS OP STAP

07jpg

Vandaag zijn 8 gasten en 4 vrijwilligers met elkaar naar Ter Heyde aan Zee gegaan voor een tochtje met Strandrups "De Vrijheid"

Om half twaalf werden de gasten door de vrijwilligers thuis opgehaald met privé-auto's en via een mooie route reden we naar Ter Heyde aan Zee.

Na het uitstappen werden de gasten begeleid naar Restaurant Moments Beach voor een lekker kopje koffie, betaald door de afdeling, waarna voor eigen rekening heerlijk geluncht werd.

Om half twee kwam de strandrups voorrijden en mochten de gasten instappen, terwijl de vrijwilligers naast en voor de strandrups uit een strandwandeling gingen maken.

Ondanks het heerlijke zonnetje was het toch behoorlijk koud door de noordenwind, zeker op de heenweg. De gasten zaten met sjaals om en capuchons op in de strandrups, maar toch genoten ze volop van het uitje.

Na een uur gereden te hebben, kregen we van de vrijwilligers van de strandrups een bekertje koffie aangeboden. Deze mensen hadden een thermoskan met koffie en melk en suiker bij zich, wat erg op prijs gesteld werd. Ook had iedereen een pakje limonade gekregen, dat tijdens de rit gedronken kon worden of eventueel mee naar huis genomen.

Op de terugweg hadden we de zon in ons gezicht en de noordenwind achter ons, dus dat was een stuk aangenamer dan de heenreis.

Om half vier werden de gasten door de strandrups naar de parkeerplaats gereden, waar de auto's van de vrijwilligers klaar stonden om iedereen weer veilig naar huis te brengen.

Het was een heerlijke middag en de gasten, die mee waren, hebben genoten! Ook de vrijwilligers hebben een heerlijke wandeling gehad en gezellig met elkaar bijgepraat.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel