VRIJWILLIGERSUITJE

004jpg

De vrijwilligers van de Zonnebloem Vlaardingen-Centrum worden door de gasten erg gewaardeerd.

In de loop van het jaar hebben we zoveel giften binnengekregen, dat we - met een extra bijdrage uit de afdelingskas - een gezellig uitje voor onze vrijwilligers konden organiseren.

Dit hebben we gedaan door met de Fluisterboot vanuit Vlaardingen te varen naar het Jachthuis in Maasland, waar een heerlijk Chinees buffet voor ons klaar stond.

In totaal waren er 34 vrijwilligers (jammer dat een paar vrijwilligers moest afhaken wegens verblijf in het ziekenhuis of om andere redenen) en 2 bemanningsleden van de Fluisterboot.

We hebben een heel gezellige tocht gehad, waarbij de gids ons van alles over de omgeving vertelde en we ook nog fijn met elkaar konden kletsen over van alles en nog wat.

Na aankomst in het Jachthuis kregen we onze eerste consumptie, die we ons lieten smaken, gevolgd door de lekkere maaltijd, waarbij niemand zich onbetuigd liet. Er werd door bijna iedereen zelfs twee keer opgeschept.

Tijdens de maaltijd werd nog een tweede drankje geserveerd en om 19:00 uur vertelde Ina, dat aan alles een eind komt en dat we terug moesten naar de boot om weer op tijd terug te komen in Vlaardingen.

Al met al een heel fijn uitje, mede dankzij de fooien van onze gasten, waarvoor hartelijk dank.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel