KERSTSTUKJES MAKEN OP DE SOOS

040jpg

Vanmiddag waren 30 gasten aanwezig om een kerststukje voor zichzelf te maken, eventueel met hulp van een vrijwilliger.

Om cirac 12:00 uur was een aantal vrijwilligers bezig met de voorbereidingen voor deze middag en de gasten waren allemaal om 14:00 uur aanwezig.

Ted opende deze middag met een mooi Kerstgedicht, waarna we allemaal een kopje thee of koffie geserveerd met een heerlijke kerstkrans erbij.

Toen was het tijd voor Leontine om te vragen wie er een kerststukje wilde maken en zo ja welk, want er waren 5 voorbeelden. 

Nadat de schalen en mandjes met oase waren uitgedeeld konden we beginnen. Leontine vertelde wat er gedaan moest worden en we volgden allemaal gedwee haar instructies op.

Na een tweede kopje koffie/thee met een kersenbonbon werden de kopjes weggehaald, zodat we meer ruimte op tafel kregen,

Iedereen is druk in de weer geweest, soms met de hulp van een vrijwilliger, maar meestal zelf wat resulteerde in een prachtig kerststuk om mee naar huis te nemen.

Ook werden we nog verrast met een glaasje advocaat, wijn of frisdrank en een stukje kaas, worst of zoute stengel, wat we ons allen goed lieten smaken.

De foto's laten zien hoe gezellig het ook vanmiddag weer was en voldaan ging iedereen om half vijf terug naar huis.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel