VRIJWILLIGERSETENTJE BIJ "LEF"

002jpg

De leerlingen van het Lentiz College worden opgeleid tot serieuze horeca medewerkers en daarom is het mogelijk om met groepen bij "LEF" te gaan eten.

Vandaag waren de Zonnebloem vrijwilligers aan de beurt. Het is al voor de derde keer, dat wij een gezellige avond meemaken bij het Lentiz College.

De leerlingen hebben hun beste beentje voorgezet om het ons allemaal heel erg naar de zin te maken. De tafels waren prachtig gedekt en het serveren verliep uitstekend. Het gaat hier om MBO-leerlingen van 13 en 14 jaar oud, die de smaak van echte gerechten leren proeven en niet alleen worden opgevoed met hamburgers. Je kon aan hen zien, dat ze er het grootste plezier in hadden om ons een heerlijke maaltijd te serveren.

Na eerst een drankje te hebben gekregen werden de voorgerechten opgediend, gevolgd door het hoofdgerecht en een grand dessert met koffie toe.

Tijdens het eten speelde de leraar gezellig piano, dus werden we ook muzikaal uitstekend vermaakt. 

Alles smaakte uitstekend en we kunnen wel zeggen, dat ook dit etentje voor herhaling vatbaar is en zeker aan te bevelen is voor andere groepen. Zoals de foto's laten zien, doet dit restaurant niet onder voor de overige sterrenrestaurants.

Voor de kosten hoef je het niet te laten want onze vrijwilligers hebben € 15,-- per persoon betaald, inclusief fooi voor de leerlingen.

We bedanken de leiding en de leerlingen voor hun inzet en alle moeite die zij gedaan hebben om onze vrijwilligers een heerlijk diner voor te schotelen.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel