VERRASSING VOOR ONZE GASTEN

auto-met-zonnebloemenjpg

Nu onze Zonnebloemactiviteiten helaas niet kunnen doorgaan, hebben we andere manieren bedacht om de gasten bij onze afdeling betrokken te laten blijven.

Op 13 mei jl. zouden we onze jaarlijkse Lentemiddag organiseren, maar in plaats daarvan hebben wij een aantal zonnebloemplantjes kunnen aanschaffen tegen een gereduceerde prijs.

Deze plantjes zijn samen met een mooie kaart en een gedicht, dat door één van onze vrijwilligers gemaakt is, op 18 en 19 mei bij de gasten bezorgd, waarbij eveneens aan de deur een praatje met hen is gemaakt, wat zeer op prijs werd gesteld met dank aan de vrijwilligers dat zij door ons niet vergeten worden.

Allemaal verlangen we naar het einde van deze vervelende periode, zodat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten maar tot die tijd houden wij contact door middel van onze "belbezoeken" en nu dos het bezorgen van een steuntje in de rug.

Ook hebben de gasten een begeleidende brief geklregen waarin staat dat de lotenverkoop ondanks alles binnenkort van start gaat, niet door de huis aan huis verkoop, maar door middel van telefonische bestellingen bij één van onze vrijwilligers.

Van deze mogelijkheid wordt al volop gebruik gemaakt door onze gasten, wat heel fijn is voor onze afdeling, zodat we over hopelijk niet al te lange tijd weer leuke activiteiten kunnen organiseren, mede door de opbrengst van de lotenverkoop.

Natuurlijk houden ook wij ons aan de richtlijnen van de RIVM, maar zodra het kan zullen wij u uitnodigen om weer deel te nemen, hetzij aan een soosmiddag of een andere activiteit. We blijven u op de hoogte houden.

Ook op andere manieren houden we contact, want wees ervan overtuigd: 

VERGETEN ZULLEN WIJ U ZEKER NIET!!!

Het Bestuur en de vrijwilligers van

De Zonnebloem Vlaardingen-Centrum

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel