BINGOMIDDAG OP DE SOOS

23jpg

Ondanks corona is het gelukt om vanmiddag weer bij elkaar te komen met onze gasten en vrijwilligers

Om 14:30 uur zijn alle gasten aanwezig om te beginnen aan de gezellige Bingomiddag. Hiernaar heeft iedereen ontzettend uitgekeken want er kunnen weinig activiteiten doorgang vinden, maar gelukkig deze soosmiddag wel.

Ted opent de middag met een mooi gedicht, waarna we allemaal een kopje koffie/thee krijgen met iets lekkers erbij. Intussen worden de bingokaarten uitgedeeld en kunnen we starten.

Ted en Tonia beheren deze middag en vertellen, dat er 3 bingorondes zullen zijn, waarna voor de mensen, die nog geen prijs hebben, er een verloting van de overige presentjes volgt, zodat niemand zonder attentie naar huis hoeft te gaan.

We beginnen allemaal serieus aan de eerste ronde en het duurt even, maar dan vliegen de eerste prijzen eruit. Het bovenste rijtje toont 2 winnaars, dus wordt geloot wie de eerste en de tweede prijs heeft. Daarna volgen het bovenste en onderste rijtje en daarna de hele kaart. De foto's laten zien hoe de mensen genoten van hun prijs.

In de pauze wordt nog een kopje thee/koffie geschonken en kunnen we beginnen aan de tweede ronde. Het duurt even voordat we kunnen starten want de gasten zitten zo geanimeerd met elkaar te praten, dat ze eigenlijk nog niet toe zijn aan dit tweede spel.

Maar, het lukt en het wordt weer een gezellige ronde, waarna er volgende pauze is voor een drankje en een hapje, gevolgd door de derde ronde en de verloting.

Het is ineens half vijf en de eerste taxi's staan al voor, dus moet een aantal gasten al naar huis, maar niet voordat we de middag hebben besloten met dank aan iedereen, die aanwezig was, waarbij ook wordt verteld, dat de volgende soos in november een erwtensoepmiddag op het programma staat. Hiervoor moet je je wel aanmelden, want er is plaats voor ca. 25-30 gasten en beslist niet meer!

Al met al was het weer een heel gezellige middag, waarvan zowel de gasten als de vrijwilligers genoten hebben. Het is toch heel fijn, dat het nog mogelijk is om elkaar eens in de zoveel tijd persoonlijk te ontmoeten buiten alle belbezoeken om!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel