VERRASSING VOOR ONZE GASTEN

001jpg

Omdat de tweede golf van het Coronavirus weer hard om zich heen grijpt, mogen er behalve de soos, helaas geen activiteiten worden georganiseerd.

Om toch de contacten met de gasten te blijven onderhouden, bellen we nog steeds regelmatig met elkaar en vonden we het beslist nodig om ook weer een attentie naar de gasten te brengen.

Deze keer heeft Kwekerij Van Adrichem in Monster ons voor een heel lage prijs cyclamen verkocht, die door een aantal vrijwilligers bij de gasten zullen worden gebracht als blijk van medeleven, dat de mensen weer moeilijk de deur uit kunnen.

Hopelijk mogen we toch de soosmiddagen blijven houden met een maximaal aantal van 25 personen, waarbij we natuurlijk de RIVM regels in acht blijven nemen.

De eerstvolgende soosmiddag is donderdag 8 oktober van 14:30-16:30 uur in de zaal van het Leger des Heils aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Dit is ook in een brief aan de gasten meegedeeld.

We hopen toch als Zonnebloem vrijwilligers een mooi contact met onze gasten te kunnen blijven houden, ook al zien we elkaar veel minder dan gebruikelijk was.

Geniet van uw plantje en blijf gezond!

De vrijwilligers van De Zonnebloem wensen u heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, waarin ook zeker van eenzaamheid sprake is.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel