ERWTENSOEPMIDDAG GING NIET DOOR

005jpg

Omdat door de strengere corona maatregelen van de Regering vandaag geen soosmiddag mocht worden gehouden, hebben wij een andere oplossing gevonden.

In eerste instantie zouden wij onze jaarlijkse erwtensoepmiddag organiseren, maar toen er geen soep mocht worden geserveerd, werd besloten om Max Thurmer een lezing over Vlaardingen te laten verzorgen,.

Helaas mocht deze middag nu helemaal niet doorgaan, wat ontzettend jammer is voor onze gasten. Als vrijwilligers hadden wij besloten om de soosgasten na afloop van de soosmiddag een bakje erwtensoep mee te geven, zodat ze deze jaarlijkse lekkernij niet hoefden te missen.

Maar nu moesten we een andere oplossing zoeken en die hebben we gevonden door een aantal vrijwilligers te charteren, die bij onze soosgasten thuis een bakje erwtensoep hebben bezorgd.

Dit was een grote verrassing en alle gasten waren erg blij met deze geste van onze afdeling. Wat doen jullie als vrijwilligers toch veel voor ons en wat lief dat jullie ook in deze tijd aan ons denken, kregen we telkens weer te horen.

Ook aan ons als vrijwilligers gaf het veel voldoening om dit voor onze gasten te kunnen doen en wij halen hieruit toch steeds weer de kracht om van alles te bedenken om het onze gasten naar de zin te maken.

Als alles goed gaat, mag hopelijk de soosmiddag op donderdag 10 december wel doorgang vinden en dan zal Max Thurmer zijn uitgestelde praatje over Vlaardingen komen houden.

We blijven duimen en wensen zowel de gasten als de vrijwilligers  heel veel positieve moed om door te gaan. Er komt een keer een einde aan dit verschrikkelijke virus!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel