KERSTPRESENTJES VOOR ONZE GASTEN

006jpg

Omdat we door corona gedwongen zijn onze activiteiten stop te zetten, hebben wij het volgende bedacht:

Wij willen de goede band met onze gasten en vrijwilligers graag blijven vasthouden totdat corona voorbij is en wij weer met elkaar mooie activiteiten kunnen hebben en leuke tochtjes maken met bus of boot.

Intussen zitten de vrijwilligers niet stil, want regelmatig worden door hen attenties bij onze gasten gebracht, in de vorm van een paar eitjes, een zonnebloemplantje, een cyclaam en wat koekjes maar voor de kerst hebben 2 vrijwilligers zich extra ingezet om een mooi kerstcadeautje te maken om bij de gasten te bezorgen.

Ook hebben wij van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. een presentjes voor onze gasten ontvangen, dat wij bij ons eigen cadeautje hebben gevoegd samen met een mooie kerstkaart, die door één van onze gasten zelf is gemaakt, met een brief en een jaarverslag van weer een andere vrijwilliger.

Zoals te zien is, hebben we als vrijwilliger nog genoeg te doen, wat heel veel voldoening geeft. Behalve deze bezorgdienst hebben wij  nog de "belbezoeken" en voorzover mogelijk de huisbezoeken of wandelingen, die eveneens zeer op prijs worden gesteld door onze gasten.

Om ook de vrijwilligers een hart onder de riem te steken, hebben zij eveneens een aardigheidje voor de kerst ontvangen als dank voor hun inzet, waarmee iedereen erg blij was.

Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar, als het veelbeloofde vaccin zijn werk gaat doen, meer voor elkaar betekenen, maar intussen wensen wij alle gasten en vrijwilligers, maar ook de mensen die dit stukje lezen

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN HEEL GEZOND EN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR.

We houden de moed erin.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel