SOOSMIDDAG MET MAX THURMER

008jpg

Eindelijk kan er weer eens een soosmiddag doorgaan, waarmee onze gasten erg blij zijn. Max Thurmer kan nu zijn uitgestelde presentatie houden.

Om 14:30 uur is iedereen aanwezig en opent Ted de middag met een hartelijk welkom aan iedereen, maar vooral aan Max, die ons deze middag het een en ander zal vertellen aan de hand van oude schoolplaten.

Ze vraagt Max of hij het erg vindt als we tijdens zijn eerste verhaaltje een kopje thee of koffie geschonken mag worden met iets lekkers erbij, wat natuurlijk toegestaan wordt.

Max begint zijn verhaal aan de hand van prachtige schoolplaten, waarmee hij ons laat zien hoe vroeger de scholieren hun kennis opdeden, maar ook wij leren hier nog een heleboel van.

Het is weer een gezellige middag, waaraan we allemaal veel plezier beleven.

Natuurlijk krijgen we in de pauze nog een keer een kopje koffie/thee, nu met een kersenbonbon en na afloop van de lezing is het tijd voor een frisdrank en een zoute stengel.

Max wil voor zijn aanwezigheid geen geld ontvangen, vandaar dat Ted hem bedankt met de overhandiging van een heerlijke doos bonbons. Hopelijk laat hij zich deze goed smaken.

Dan hebben we nog een half uurtje over om gezellig met elkaar te praten, wat een leuke bijkomstigheid is, zeker omdat we elkaar al zo lang niet persoonlijk hebben kunnen ontmoeten.

Om half vijf besluit Ted de middag door iedereen fijne feestdagen te wensen, hoewel deze ook heel anders zullen zijn dan we gewend zijn, en een gezond en voorspoedig 2021 in de hoop, dat we dan weer een beetje terug kunnen naar onze normale levensstijl.

 

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel