PAASPRESENTJES

presentjes-met-enveloppejpg

Al een jaar hebben we te maken met de verschrikkelijke pandemie waardoor we geen activiteiten mogen organiseren. De ene lockdown volgt de andere op en we weten nog niet waar het eindigt.

Hopelijk zijn we over een poosje allemaal gevaccineerd en krijgen we de gelegenheid om weer wat activiteiten te gaan organiseren. Tot die tijd zullen we geduld moeten hebben en blijven bedenken dat ook deze vervelende periode weer voorbij gaat.

Gelukkig hebben wij met onze gasten regelmatig contact door middel van een telefoontje of een bezoekje aan de deur en daarnaast brengen we regelmatig een klein presentje langs om te laten weten, dat we nog steeds onze gasten erg waarderen.

Zo ook deze keer. Het is bijna Pasen en hiervoor hebben 2 van onze vrijwilligers Onnie en Anneke samen een leuk paaspresentje gemaakt en heeft Maria haar dichterlijke ader laten spreken, zodat we de cadeautjes samen met een begeleidende brief en het gedicht bij onze gasten konden brengen.

Dit werd erg op prijs gesteld en voor de gasten kunnen de vrijwilligers niet meer stuk. "Wat doen jullie veel voor ons en wat fijn dat we op deze manier toch contact met elkaar kunnen houden" zijn de vele reacties, die we per telefoon krijgen.

Pasen is voor de één de viering van de Opstanding van Jezus en voor de ander het opnieuw Ontwaken van de natuur, maar hoe deze dagen ook beleefd worden, de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Vlaardingen-Centrum wensen iedereen die dit stukje leest, heel mooie Paasdagen toe ondanks alle beperkende maatregelen.

HET BESTUUR en VRIJWILLIGERS

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel