ZONNEBLOEMEN EN LOTEN

007jpg

Ondanks corona willen onze vrijwilligers toch aandacht schenken aan de lotenactie van de Zonnebloem in 2021

Op maandag 17 mei zijn een paar vrijwilligers met hun auto nar Monster gereden om 190 zonnebloemplantjes op te halen. Deze worden op 18 en 19 mei met een begeleidende brief bij de gasten bezorgd.

De attentie wordt door iedereen erg op prijs gesteld en in de brief vragen wij onze gasten om mee te doen door ook nu loten van ons te kopen ondanks dat in dit coronajaar bijna geen activiteiten hebben plaatsgevonden.

Zodra de regels verder versoepeld zijn staan wij in de startblokken om nieuwe gezellige activiteiten voor onze gasten te organiseren en we weten dat niet alleen onze gasten maar ook onze vrijwilligers bijna niet meer kunnen wachten totdat we elkaar weer mogen zien.

Het werd de afgelopen dagen heel gezellig door de vele telefoontjes van de gasten om loten te bestellen. Deze mogen contant betaald worden of per bank en de vrijwilligers gaan op pad om de bestelde loten te bezorgen.

Onze vrijwilligers en onze gasten zijn nog steeds erg blij met elkaar doordat we contact houden via regelmatige telefoongesprekken en zo nu en dan een bezoekje. 

We blijven duimen dat we binnenkort weer meer mogen doen en dat ook de soos van start mag gaan!

Intussen hopen we dat iedereen gezond mag blijven en dat we elkaar spoedig weer mogen zien.

HET BESTUUR

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel