BINGOMIDDAG OP DE SOOS

007jpg

Nu de coronaregels wat versoepeld zijn, mogen we gelukkig weer met max. 30 personen bij elkaar komen en natuurlijk hebben we direct hiervan gebruik gemaakt.

Alle soosleden zijn uitgenodigd voor deze gezellige bingomiddag en uiteindelijk zijn er 19 gasten gekomen en 8 vrijwilligers, zodat we binnen de regels bleven wat aanwezigen betreft, natuurlijk met inachtneming van de nog steeds geldende RIVM regels.

Wat waren we blij, dat we elkaar weer eens persoonlijk konden ontmoeten, dus werd er gezellig bijgepraat. 

Na het eerste kopje thee/koffie met een speculaasje erbij, opende Ted de soosmiddag met een gedicht en werden de bingokaarten uitgedeeld.

Inmiddels was Tonia binnen gekomen, die na een heupoperatie met krukken moet lopen, dus lekker bleef zitten. Maar wat bleek, Tonia wordt zondag 70 jaar en heeft deze gelegenheid waargenomen om ons op appeltaart met slagroom te trakteren, wat erg op prijs werd gesteld.

Door iedereen werd ze gefeliciteerd en ook kreeg zij een bloemetje aangeboden. Normaal geldt dat pas bloemen gegeven worden vanaf 80 jaar, maar in dit geval vonden wij het gepast om Tonia in het zonnetje te zetten, zeker nu ze al weer aanwezig is na haar 2 operaties. Wij wensen haar een goed verder herstel toe.

We speelden bingo in 3 rondes met prachtige prijzen. Natuurlijk waren er grote en kleine prijzen, waarvan er een aantal door de gasten ter beschikking waren gesteld, wat heel fijn was, en Ted heeft voor de overige prijzen gezorgd.

Toen alle rondes gespeeld waren, bleven er nog prijzen over, die verloot werden onder de mensen, die geen prijs hadden kunnen scoren tijdens het spel, zodat alle aanwezigen met een leuk presentje naar huis gingen.

DEZE EERSTE MIDDAG NA DE VERSOEPELINGEN WAS GRANDIOOS!

Gelukkig mogen we ook volgende maand op 8 juli weer een soosmiddag houden, waarbij eveneens 30 personen aanwezig mogen zijn.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel