ROLSTOELWANDELING 3

001jpg

Vandaag was de derde groep aan de beurt om mee te doen aan de door onze afdeling georganiseerde rolstoelwandeling.

Om 14:00 uur kwamen 8 gasten uit de regiotaxi's aan bij het Pannenkoekenhuis Het Hof, waar 10 vrijwilligers (voor de afwisseling bij het duwen) aanwezig waren om hen welkom te heten.

Nadat iedereen voorzien was van een rolstoel en een begeleider gingen we op pad, eerst een stuk door Het Hof langs de kinderboerderij en daarna over diverse mooie binnenpaadjes en natuurlijk de Hogelaan zijn we overgestoken naar het Oranjepark.

Wat een prachtige kleuren van de bomen en struiken en heel veel mooie bloemen hebben we gezien, waarbij we ook niet vergeten de dieren zoals geiten, duiven, eenden met jongen en zelfs een reiger.

In de speeltuin heeft mevrouw Gielesen ons verrast met een concert op de xylofoon, die daar aanwezig was, wat haar op een groot applaus kwam te staan.

Daarna verder gewandeld langs het doolhof en de skatebaan. Weer terug via de Hogelaan en toen langs de Hofsingel terug naar de kinderboerderij en naar het Pannenkoekenhuis, waar iedereen een drankje kreeg aangeboden.

De grootste verrassing kwam op het einde van de middag toen Ina ook nog eens aankwam met een bekertje ijs voor iedereen. Dit werd erg op prijs gesteld en de gasten hadden het reuze naar hun zin.

Wat hen betreft mag zo'n wandeling wel elke week plaatsvinden. Dit hoorde we ook bij de vorige groepen, maar dat vinden de voetjes van de vrijwilligers niet fijn.

Wel hebben we alle groepen beloofd dat we hen over een poosje weer zullen uitnodigen voor een dergelijke wandeling.

Het weer was prachtig, dus niemand had iets te klagen. 

Precies om half vijf reden de taxi's voor en konden we allemaal voldaan terug naar huis vertrekken.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel