Rolstoelwandelingen

007jpg

Omdat door het slechte weer de rolstoelwandeling op 25 mei niet door kon gaan, zijn we vandaag met 2 groepen op stap geweest.

Groep 1, bestaande uit 5 gasten en 6 vrijwilligers heeft een prachtige wandeling gemaakt door de Broekpolder, waar we uitgebreid hebben stilgestaan bij al het moois dat zo'n polder je toch te bieden heeft.

Groep 2 is met 7 gasten en 7 vrijwilligers door het Nieuwlantpark gaan wandelen, wat eveneens zeer geslaagd was.

Na afloop heeft iedereen van onze afdeling als traktatie een koffie, thee of een drankje gekregen en zelfs vond een ijsje gretig aftrek.

Alle gasten waren het erover eens, dat zij -na deze vervelende coronatijd, die natuurlijk nog niet voorbij is - het erg fijn hebben gevonden om weer eens erop uit te kunnen gaan en dergelijke wandelingen zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Volgende week dinsdag 8 juni gaat de derde groep op pad voor een rondwandeling door het Hof, waarover een nieuwe ervaring zal worden geplaatst met bijbehorende foto's.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel