HIGH TEA MIDDAG OP DE SOOS

008jpg

Op onze tweede soosmiddag na de lockdown besloten we een High Tea te bestellen bij Happy (Ans Op 't Ende) om onze gasten te verrassen.

Dit is heel goed gelukt, want er kwamen 25 gasten opdagen om deel te nemen aan deze gezellige middag, terwijl er ook genoeg vrijwilligers waren om de mensen te voorzien van de lekkere hapjes en koffie of thee.

Zoals op de foto's te zien is, zag het er allemaal heel mooi uit en er was voor iedereen voldoende. Zelfs heeft een aantal mensen nog wat mee naar huis genomen omdat ze het niet allemaal op konden.

De sfeer was heel goed want ook tijdens het eten werd er gezellig met elkaar gekletst en iedereen had het reuze naar haar zin.

Na afloop was er nog een kleine verrassing in de vorm van een ijsje, wat iedereen zich goed liet smaken. Deze ijsjes hebben we te danken aan de Postcodeloterij. Een paar vrijwilligers hadden bonnen hiervoor gekregen, die zij aan de soos ter beschikking hebben gesteld. We hebben nog wat bonnen over, zodat we een volgende keer nog eens op ijs kunnen trakteren.

Natuurlijk is zo'n middag altijd al leuk omdat de mensen elkaar weer eens in levende lijve kunnen zien en vooral het feit, dat ze eens iets anders hebben dan alleen maar thuis te zitten. Maar deze middag spande voorlopig de kroon, vooral door de feestelik gedekte tafels en al het lekkers wat geboden werd.

De volgende soosmiddag is op donderdag 12 augustus en ook dan is iedereen weer van harte welkom.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel