TWEEDE PANNENKOEKENRIT

001jpg

Omdat er zoveel mensen zich hadden opgegeven voor de pannenkoekenrit, bleken er veel mensen over te blijven.

Daarom werd besloten om op maandag 16 augustus nog een tweede rit te organiseren.

Wat was het weer een fijne dag met 38 gasten en 10 vrijwilligers. De mensen hebben genoten van alles wat geboden werd.

Nu was het wel mogelijk om met het treintje een rondrit door de boomgaard te maken, want Robin Kok van het pannenkoekenhuis heeft zijn mensen aan het werk gezet en in 2 weken tijd in het treintje deurtjes en bankjes gemaakt, zodat onze mensen makkelijk konden instappen en ook konden zitten, wat wel een vereiste was.

Terwijl een deel van de groep genoot van de bestelde pannenkoek met een drankje erbij, stapte de andere groep in het treintje, dat eerst door de appelboomgaard reed en daarna door de pruimenboomgaard. 

We mochten zelfs appels en pruimen plukken en ze smaakten heerlijk, zeker omdat ze direct van de boom kwamen.

Daarna was het tijd voor groep 2 om te gaan genieten van de pannenkoek en kon groep 1 met het treintje mee.

Na het eten was er ook gelegenheid om de landwinkel te bezoeken waarvan heel goed gebruik werd gemaakt. De omzet in deze winkel steeg met sprongen, zoveel werd er door onze mensen gekocht.

Om kwart over drie stapten we in de bus voor een rondrit over het eiland en we genoten volop van alles wat er te zien was. Ook hebben we nog een stuk van de tweede Maasvlakte gezien en zijn we langs de Maaslandkering gereden; uiteindelijk arriveerden we om kwart voor vijf in Vlaardingen waar het Vaartlandbusje al klaar stond om de mensen uit Vaartland op te halen.

De overige gasten mochten in de hal van de kerk wachten tot de taxi's kwamen en om kwart over vijf was iedereen opgehaald en met de taxi's terug naar huis gebracht.

Wat een vrolijke gezichten hebben we gezien. Het was weer een enorm geslaagde dag!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel