ZOMERPRESENTJES

011jpg

We mogen gelukkig wat meer organiseren en dit heugelijke nieuws laten we onze gasten weten door het bezorgen van een presentje samen met een uitnodiging voor een pannenkoekenrit.

Omdat we ons hierdoor als een vis in het water voelen, hebben wij bij bakkerij Holtkamp ijzerkoekjes in de vorm van een visje laten maken.

Op maandagmorgen 12 juli zijn vier vrijwilligers bij elkaar gekomen om de de ijzerkoekjes in te pakken in plastic zakjes met een kaartje van De Zonnebloem en een leuke versiering, die 2 creatieve vrijwilligers hebben gemaakt.

23 vrijwilligers hadden zich opgegeven om de pakketjes samen met de brief bij onze gasten te brengen en op 12 en 13 juli is dat ook gebeurd.

De gasten vonden dit weer een heel leuke verrassing en danken onze enthousiaste vrijwilligers voor de tijd, die elke keer weer aan hen wordt besteed.

Na ontvangst van het presentje en de brief, hebben zich al zoveel mensen aangemeld voor de Pannenkoekenrit op 2 augustus, dat de bus al vol is. Daarom is besloten om ditzelfde uitje nog eens te herhalen op 16 augustus, zodat we geen gasten teleur hoeven te stellen.

De foto's laten zien hoeveel werk er verzet is en hoe blij de gasten waren met dit Vlaardingse presentje.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel