PANNENKOEK ETEN MET VRIJWILLIGERS

007jpg

Om de vrijwilligers te laten weten, dat ze erg gewaardeerd worden, heeft het bestuur hen uitgenodigd om vanmiddag naar De Soete Suikerbol te komen voor een lekkere pannenkoek.

Iedereen kon zich vantevoren opgeven en de meeste vrijwilligers waren aanwezig, onder wie ook een paar nieuwe gezichten van mensen, die zich de afgelopen weken hebben aangemeld om bij onze afdeling vrijwilliger te worden.

We waren in totaal met 33 personen en we hadden een eigen zaal in het restaurant.

Begonnen werd met een korte vergadering, waar bij onder andere de begroting voor volgend jaar werd goedgekeurd en een aantal vrijwilligers nieuwe taken op hun schouders hebben genomen. Wat de nieuwe taken inhouden en hoe deze ingedeeld worden, wordt in kleine kring overlegd.

Voordat we aan de agenda van de vergadering begonnen werd eerst Bep Blom gehuldigd omdat zij 10 jaar vrijwilliger bij de afdeling is. Dit geldt ook voor Margriet van der Linden, maar zij kon helaas vanmiddag niet aanwezig zijn, zodat Angeline na de bijeenkomst op haar fiets is gestapt om Margriet thuis te gaan huldigen.

De jubilarissen werden verrast met een Zonnebloem speldje, een cadeaubon en een prachtig boeket bloemen, wat zeer op prijs werd gesteld. Bep vertelde aan Angeline, dat zij al in 2009 als vrijwilliger bij de Zonnebloem is gekomen, maar dat er een administratieve fout is gemaakt. We zullen proberen deze recht te zetten, zodat een volgend jubileum om de juiste datum kan worden gevierd.

Daarna was het tijd voor de pannenkoeken. We hebben hier allemaal van genoten en ook de drankjes en het ijsje toe vielen in de smaak. Het voornaamste was echter het samenzijn met de andere vrijwilligers en tijd te hebben om gezellig met elkaar van gedachten te wisselen buiten een vergadering om.

Daarom wordt besloten om een dergelijk evenement elk jaar te organiseren, mits de financiën het toelaten, want vrijwilligers zijn onbetaalbaar! Dus worden zij op een andere manier beloond voor hun toewijding en bereidwilligheid om mee te helpen waar dat nodig is.

De foto's laten zien hoe gezellig het was en hopelijk tot volgend jaar!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel