HOUD MOED

005jpg

Doordat het coronavirus weer overal de kop op steekt en er ook een veel besmettelijker variant is opgedoken, moeten wij helaas onze activiteiten voorlopig tot eind januari 2022 opschorten.

Natuurlijk is dat heel vervelend, vooral omdat de kerstdagen er aan komen en we dan gewend zijn om met elkaar de saamhorigheid tussen onze gasten en vrijwilligers extra te onderstrepen door een gezellig samenzijn, want ook dit jaar helaas niet mogelijk is!

Daarom hebben onze vrijwilligers besloten om u ook nu met een zelfgemaakt kerstpresentje te verrassen samen met een mooie kerstkaart, die door een aantal gasten gemaakt is. Wij blijken heel veel gasten te hebben, die net als onze vrijwilligers, erg creatief zijn en vaak krijgen wij prachtige handgemaakte kaarten van hen, die wij weer kunnen gebruiken om de andere gasten en vrijwilligers een groet te sturen.

Wij zijn hier heel dankbaar voor en omdat we het contact met de gasten en vrijwilligers zeker niet willen verliezen, hebt u deze kerstgroet van ons ontvangen met daarin de spreuk:

HOUD MOED
in deze moeilijke tijd van onzekerheid
zou je bijna de moed verliezen

Toch komt er een dag dat deze crisis voorbij is
en we weer bij elkaar kunnen zijn!

Houd moed. Het komt goed
De zon zal weer gaan schijnen!

Gasten en vrijwilligers worden heel veel sterkte gewenst om ook deze periode door te komen en we zijn er zeker van, dat we elkaar over een poosje (hopelijk coronavrij) weer mogen ontmoeten.

We hebben het samen al bijna 2 jaar volgehouden en ook nu zal het weer lukken!

Het Bestuur van de Zonnebloem Vlaardingen wenst u ondanks alles mooie Kerstdagen en vooral een Gezond Nieuwjaar!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel