WEER EEN JAAR VOORBIJ

005jpg

Ook het afgelopen jaar kenmerkte zich door het coronavirus waardoor heel veel activiteiten helaas kwamen te vervallen.

Maar weer hebben onze vrijwilligers zich niet onbetuigd gelaten en werd het idee geopperd om oliebollen bij de gasten te gaan brengen.

Vanmorgen om 09:00 uur hebben we de oliebollen bij bakkerij Holtkamp opgehaald en intussen was een aantal vrijwilligers gearriveerd om te helpen inpakken.

2 van hen deden de oliebollen in de zakjes en 2 andere hebben de zakjes dichtgevouwen en er een gelukkig Nieuwjaar sticker op geniet.

Het was al heel gezellig om dit met elkaar te doen en omdat vele handen licht werk maken, waren we snel klaar en werden de oliebollen door de vrijwilligers, die zich hiervoor hadden aangemeld, opgehaald en bezorgd bij onze gasten.

Het blijkt wel, dat iedereen dit gebaar erg op prijs gesteld heeft, want inmiddels ontvangen we vele telefoontjes van mensen, die ons bedanken voor alles wat wij voor de gasten doen.

Een pluim op de hoed voor alle vrijwilligers, want zonder hen zijn dit soort acties niet goed te doen!

Hopelijk verdwijnt corona en kunnen we weer activiteiten voor en met onze gasten organiseren, want iedereen kijkt hier reikhalzend naar uit.

Er zijn maar een paar foto's gemaakt, want door de drukte ontbrak de tijd hiervoor.

Wij wensen iedereen die dit leest een heel gelukkig en vooral gezond Nieuwjaar!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel