STAMPPOTTENMIDDAG OP DE SOOS

001jpg

Nadat we een aantal maanden helaas niets konden organiseren, bleek het nu toch mogelijk om weer eens een soosmiddag te houden.

Voor vanmiddag waren de gasten uitgenodigd om stamppotten te komen eten, waarvan door 23 gasten en 10 vrijwilligers gebruik van werd gemaakt.

Om half drie opende Ted de middag met een welkom aan alle aanwezigen. Ook heette zij 5 nieuwe gasten hartelijk welkom en we hopen, dat deze mensen het net zo naar hun zin zullen hebben als de andere gasten.

Na een kopje thee/koffie en iets lekkers, kwam de cateraar de stamppotten brengen. Deze bestonden uit zuurkool en hutspot met een grote gehaktbal en een stuk rookworst.

Iedereen liet zich deze maaltijd goed smaken, wat te zien is op de foto's en er was zoveel, dat niemand meer voor een tweede keer wilde opscheppen. Maar het was erg lekker!!

Als toetje deelde Ted mandarijnen uit en daarna weer een kopje koffie of thee met een chocolaatje.

De middag vloog om. Wat waren we allemaal blij, dat we elkaar weer eens persoonlijk mochten ontmoeten. Er wordt nu al uitgekeken naar de volgende soosmiddag.

Met applaus bedankten de gasten de vrijwilligers voor hun inzet en graag tot de volgende keer.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel