MUZIKALE BINGOMIDDAG

001jpg

Vandaag is er op de soos een Muzikale Bingomiddag georganiseerd. Er waren 50 gasten aanwezig, die het reuze naar hun zin hebben gehad.

Een aantal mensen kwam speciaal voor deze bingomiddag een keer naar de soos om eens mee te maken hoe dit gaat.

Sinds we samen met Holy in één nieuwe afdeling zijn opgegaan werd men toch wel nieuwsgierig hoe het er op zo'n soosmiddag toe gaat.

Om half drie opent Ted de middag met een mooi gedicht en heet iedereen van harte welkom. Omdat er zoveel nieuwe mensen zijn, kan zij helaas niet alle namen noemen maar hierdoor hoeft men zich niet minder welkom te voelen.

Inmiddels heeft Wim Poot alle attributen voor de Muzikale Bingo opgezet en kunnen de briefjes met de liedjes worden uitgedeeld. we hebben 31 nummers en aan de mensen wordt per tafel gevraagd welk nummer ze kiezen, waarna dit nummer gespeeld wordt en de titel moet worden geraden. Deze titels staan allemaal op het uitgedeelde papier en moeten worden aangestreept. Eerst gaan we voor het eerste volle rijtje bovenaan het blad en daarna voor het bovenste en onderste rijtje. Tenslotte is de hele kaart aan de beurt.

Het duurde behoorlijk lang voordat de eerste prijzen vielen, maar daarna ging het heel hard tot 2 mensen het bovenste en onderste rijtje vol hadden. 

Toen werd het nog spannend wie het eerste zijjn blad vol had om de eerste prijs in de wacht te slepen. Maar .... er bleken 5 mensen tegelijk een volle bingokaart te hebben, dus hebben we hier een mouw aan gepast en gingen alle prijswinnaars met een leuk cadeautje naar huis.

Omdat we nog wat weggeefprijsjes hadden, besloten we over te gaan tot een verloting onder de mensen, die niets gewonnen hadden, en ook hieruit kwamen wat winnaars tevoorschijn.

Nu gaat het natuurlijk niet echt om de prijzen maar om de gezelligheid op zo'n middag en GEZELLIG WAS HET ZEKER!!

Om half vijf kwamen de eerste taxi's maar daarna duurde het nog een hele tijd tot iedereen weg was. Gelukkig was het mooi weer en konden we buiten nog een poosje van het zonnetje genieten.

Al met al weer een heel geslaagde soosmiddag!

 

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel