CREATIEVE MIDDAG OP DE SOOS

001jpg

Vanmiddag zijn 24 gasten en 6 vrijwilligers afgekomen op onze creatieve middag. We gaan met elkaar een leuk theepotje maken.

We hebben Leontine Lankers gevraagd deze middag te komen met haar creatieve ideeën en deze keer is het een theepotje geworden.

Nadat Tonia de middag opende met een gedichtje en er een kopje thee/koffie was ingeschonken, werden de mallen voor de theepotjes uitgedeeld en ook kreeg iedereen een schaartje en een aantal attributen om erop te plakken.

Er stonden op elke tafel wat voorbeelden maar het was ook mogelijk om je eigen creativiteit aan het werk te zetten door zelf te verzinnen hoe jouw theepotje eruit moest zien.

Het is een gezellige happening geworden en tegen alle verwachtingen in was iedereen op tijd klaar met het knippen en plakken.

De zelfgemaakte theepotjes mochten na afloop mee naar huis genomen worden, maar niet voordat Leontine als verrassing in elk theepotje nog een aantal paaseitjes deed, wat erg op prijs werd gesteld.

Ook was het mogelijk om de voorbeelden te kopen zodat men die aan iemand anders cadeau kon doen.

Om 16:00 uur stond de eerste taxi al voor de deur en daarom besloot Ina de middag te beëindigen met een applaus voor Leontine, maar ook een tweede applaus voor de mensen zelf omdat zij zich zo hadden ingezet voor deze middag.

In mei is er geen soosmiddag in verband met de Lentemiddag in de Marnixflat. De eerstvolgende soosmiddag is dus op 9 juni a.s. Er is nog geen programma voor deze middag, maar we verwachten de soosleden toch wel.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel