MET DE TWEEDE GROEP NAAR DE FLORIADE

010jpg

Deze week was het de beurt aan Groep 2 om een dagje naar de Floriade te gaan.

Door de ervaringen, die we de vorige keer hebben opgedaan, hebben de vrijwilligers besloten het heft in eigen handen te nemen en daardoor verliep deze dag een stuk beter dan de vorige keer.

We waren snel door bij de kassa en iedereen is in een rolstoel gezet, waarna we via de prachtige hal met kunstwerken en blioemen naar de Oranjerie zijn gelopen.

Intussen was Angeline daar al heen gegaan en heeft opdracht gegeven om de tafels buiten te dekken, omdat het ook nu binnen weer veel te warm was.

Het personeel van de Oranjerie bleef achter de bar en zelf hebben we zowel de drankjes als de soep met lunch uitgeserveerd, wat een stuk sneller ging dan vorige week, waardoor we al veel eerder konden starten met onze wandeling door de Floriade.

Een aantal gasten en vrijwilligers maakte direct gebruik van de kabelbaan en ging daarna wandelen, terwijl de andere groep dit in omgekeerde richting deed.

Het was weer een prachtige dag en de gasten hebben genoten van dit uitje ondanks dat we allemaal wel vonden dat de Floriade erg tegenviel zeker als je deze editie vergelijkt met vorige exposities, maar ook de kranten schrijven hier al over.

Voordat we terug gingen naar de bussen, verzamelde we bij het Zelfbedieningsrestaurant, waar iedereen nog een drankje kreeg namens de afdeling en daarna gingen we terug naar huis waar we om kwart over zes arriveerden. Iedereen was moe maar voldaan.

De taxi's kwamen de gasten snel ophalen zodat we allemaal van een rustige avond konden gaan genieten.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel