VISJE ETEN IN SCHEVENINGEN

013jpg

Op zowel 1 augustus als 8 augustus zijn we met een groep Zonnebloemers naar Scheveningen geweest om bij Simonis een visje te eten.

Op 1 augustus waren er in totaal 51 gasten en 7 vrijwilligers aanwezig en op 8 augustus 30 gasten en 9 vrijwilligers. Van de 30 gasten zaten er 7 in een vaste rolstoel en konden 2 personen vanuit hun rolstoel overstappen in de bus. Daarom konden op 8 augustus minder mensen mee dan op 1 augustus, want een vaste rolstoel neemt 4 zitplaatsen in beslag.

Het waren twee heel gezellige dagen en zeker de gasten hebben genoten van het samen eten in het visrestaurant en ook de tour door het Westland daarna was een groot succes. 

We zijn gestopt bij de Maeslantkering waar we werden getrakteerd op een ijsje in de bus en daarna reden we binnendoor naar Vlaardingen, waar we om half vijf aankwamen. 

De taxi's stonden klaar om ons weer naar huis te brengen na een heel gezellige dag. We hebben zoveel gegeten dat we 'savonds onze maaltijd wel konden overslaan maar ook hadden een paar gasten het restant van de vismaaltijd meegenomen, zodat deze nog kon worden opgewarmd.

Tijdens de eerste rit kwam Ina in de bus erachter dat ze helemaal was vergeten om iemand te vragen foto's te maken, dus van deze dag zijn die er helaas niet. Maar niet getreurd op de 8e heeft Gerrie van Loopik een aantal foto's gemaakt waarop te zien is hoe de mensen hebben genoten en hoe groot de porties waren, die we te eten kregen, dus ook deze happening is zeker voor herhaling vatbaar.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel