BINGOMIDDAG OP DE SOOS

009jpg

Vandaag was het weer tijd om een bingomiddag te organiseren. Er waren ca. 25 gasten aanwezig omdat niet iedereen kon komen door gebrek aan taxivervoer.

Begonnen werd met een kopje thee/koffie en iets lekkers erbij, waarna Ted de middag opende door de mensen welkom te heten en een mooi gedicht voor te dragen.

Daarna was het de beurt aan Ina om te vertellen, dat de Zonnebloem lotentrekking had plaatsgevonden, maar dat niemand van onze afdeling een prijs heeft gewonnen. Dit komt waarschijnlijk omdat wij maar meededen in 2 series, die geen van beide in de prijzen zijn gevallen.

Jammer, maar het is niet anders. Je moet maar denken, dat de bijdrage altijd voor het overgrote deel ten goede komt aan de afdeling.

Daarna was het de beurt aan Ted en Tonia om de bingo te beginnen, maar natuurlijk moest iedereen eerst een plaatje met cijfers hebben, want anders kon er niet meegedaan worden. 

We begonnen zoals gewoonlijk met eerst het onderste rijtje, daarna het onderste en het bovenste, gevolgd door de hele kaart.

Er waren mooie prijzen en we kunnen spreken van een heel gezellige middag, waarbij de meesten van ons toch met een (zij het klein) prijsje naar huis gingen.

De foto's geven een indruk van de gezelligheid!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel