NEL VAN VLIET 25 JAAR VRIJWILLIGER

nel-01jpg

Op 1 november 2022 is het 25 jaar geleden, dat Nel van Vliet zich in Holy aanmeldde als vrijwilliger van De Zonnebloem

Dit heugelijke feit wilden wij niet zonder meer aan ons laten voorbijgaan en we hebben Nel op onze afdelingsvergadering, die nota bene op haar verjaardag plaatsvond, met de nodige versierselen en verhalen gehuldigd met dit prachtige feit.

Nel is 25 jaar geleden via de toenmalige Zonnebloemafdeling Holy naar Centrum West gekomen en nu beide afdelingen gefuseerd zijn, is zij natuurlijk vrijwilliger voor de hele afdeling Vlaardingen.

Nel heeft zich altijd met veel enthousiasme ingezet voor dit werk, hoewel zij steeds op de achtergrond wilde blijven. Laat mij maar in de keuken werken, vertelde ze altijd als we haar vroegen om mee te doen aan de aktiviteit. Wij vonden dit heerlijk want samen met haar vriendin Corrie Verweij heeft zij vele jaren de boel op stelten gezet tot groot vermaak van onze gasten.

Ook heeft ze regelmatig deelgenomen aan onze afdelingsvakanties, waar zij natuurlijk weer samen met Corrie de keuken onder haar hoede nam, maar ook als er een bonte avond was, liet zij duidelijk van zich horen door aan allerlei sketches mee te doen.

Wij kennen Nel als een trouw vrijwilliger bij wie je altijd terecht kunt en bedanken haar voor haar volledige inzet.

Nel, ondanks wat gezondheidsproblemen, hopen we dat jij nog heel lang samen met ons bij de activiteiten aanwezig zal kunnen zijn .... en natuurlijk op jouw manier meehelpen!

HET BESTUUR

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel