ERWTENSOEPMIDDAG OP DE SOOS

001jpg

Zoals al jaren gebruikelijk hebben wij ook vanmiddag weer erwtensoep besteld om samen met de gasten lekker te eten.

Om half drie waren 25 gasten en 8 vrijwilligers aanwezig, zodat Ted de middag kon openen met een gedicht over de Herfst, wat zeer toepasselijk was gezien het jaargetijde.

Daarna kreeg iedereen een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij en werden de tafels gedekt voor de erwtensoepmaaltijd.

Deze was besteld bij onze bekende cateraar Happy Happy en natuurlijk was hij weer net zo goed als altijd. Iedereen genoot van één of zelfs meerdere koppen soep met daarbij roggebrood met spek en turks brood met kruidenboter.

Na de maaltijd kregen we nog als toetje een lekkere mandarijn en het was alles bij elkaar weer heel gezellig met de complimenten voor de cateraar.

Ook werd gecollecteerd voor de kerstviering van het Leger des Heils want wij hebben zo'n goede band met hen nu we al jaren van hun accomodatie gebruik mogen maken. Deze collecte leverde een prachtig bedrag van rond de € 65,-- op, wat een mooie opbrengst is, die mede gebruikt kan worden om de kosten van de kerstviering van het Leger des Heils te dekken.

Er waren vanmiddag een paar nieuwe gasten, die natuurlijk door Ted welkom werden geheten en we hopen dat zij het zo gezellig vonden, dat ze blijven komen!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel