MUZIKALE SOOSMIDDAG

003jpg

Het was de bedoeling, dat Max Thurmer vandaag een presentatie zou komen houden over Oud-Vlaardingen, maar hij is geveld door de griep.

Na wat heen en weer bellen, is het ons gelukt om Mar Hardonk voor deze middag te strikken. Hij geeft geen presentaties, maar zorgt voor gezellige (meezing) muziek.

We beginnen om half drie met een kopje thee/koffie en iets lekkers erbij, waarna Ted de middag opent door Mar van harte welkom te heten.

Zij laat weten, dat we de presentatie over Oud-Vlaardingen tot 9 maart tegoed houden, maar nodigt ons nu uit om uit volle borst mee te zingen met de liedjes, die Mar ons laat horen.

Dit wordt gedaan, terwijl er ook genoeg tussendoor met elkaar gekletst wordt. De sfeer is heel gezellig en iedereen is het erover eens, dat een dergelijke muziekmiddag ook voor herhaling vatbaar is.

Na de pauze wordt zelfs nog door een aantal vrijwilligers een polonaise gelopen en zwaaien we op de maat van de muziek met onze handen.

Ondanks het hele slechte weer zijn toch nog genoeg gasten naar de soos gekomen, wat het alleen maar gezelliger maakte.

De volgende soosmiddag is op 9 februari en dan zijn er stamppotten!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel