NIEUWJAARSBIJEENKOMST GASTEN

032jpg

Na een lastige coronaperiode is het eindelijk gelukt om een Nieuwjaarsbijeenkomst voor onze gasten te organiseren.

Deze wordt gehouden in Partycentrum 't Prikkewater/Packhuys, waar Martin Poot er alles aan heeft gedaan om het er gezellig te laten uitzien.

Om half twaalf zijn alle dienstdoende vrijwilligers aanwezig en krijgen uitleg over hun taak.

Dan arriveren de eerste gasten al en staan de vrijwilligers klaar om hen naar binnen te brengen. Ook krijgen de mensen al meteen een kopje koffie of thee.

Als uiteindelijk om iedereen binnen is, wordt een rondje koffie/thee uitgeserveerd met een heerlijk gebakje erbij en kan de middag beginnen.

Onze voorzitter, Gerda de Bruin, is gelukkig aanwezig, al kan zij om gezondheidsredenen niet de hele middag blijven. Zij heet zowel de gasten als de vrijwilligers van harte welkom en wenst hen een heel fijne bijeenkomst. Zeker nu het weer kan, hebben velen naar deze activiteit uitgezien.

Helaas is voor een aantal mensen de griepepidemie een spelbreker, want uiteindelijk hebben toch ca. 15 personen moeten afzeggen. Het is niet anders, maar zij missen hierdoor een gezellige middag.

Na de koffie is het tijd voor een drankje en een hapje, dat iedereen zich goed laat smaken.

Intussen is Jan Jansen gearriveerd, die deze middag muzikaal voor ons verzorgt en vertelt, dat hij er veel zin in heeft. Wat ook blijkt uit de sfeer, die hij weet te realiseren. Iedereen is wild enthousiast en zingt en zwaait heftig mee.

In de pauze is het tijd voor een tweede drankje met weer een hapje en tijdens het optreden van Jan worden ook regelmatig hapjes rondgedeeld, zodat niemand met een lege maag naar huis hoeft te gaan.

Na de pauze is de sfeer zo uitgelaten, dat zowel vrijwilligers als gasten deelnemen aan een spontane polonaise.

De foto's geven een indruk hoe gezellig het is geweest en op onze Facebook pagina zijn nog meer foto's te vinden, want op deze website kunnen we ze helaas niet allemaal plaatsen.

Ook de taxi's reden op tijd, wat erg fijn was, zeker na afloop van de middag, want dan wil toch iedereen weer snel terug naar huis met een heel voldaan gevoel!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel