NIEUWJAARSBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS

001jpg

Om de vrijwilligers tte bedanken voor hun inzet in de coronaperiode en het afgelopen jaar, is een Nieuwjaarsbijeenkomst voor onze vrijwilligers georganiseerd.

Na deNieuwjaarsbijeenkomst voor onze gasten, is het nu tijd om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. We zijn daarvoor bij elkaar in Partycentrum 't Prikkewater aan de Kon. Wilhelminahaven in Vlaardingen.

Gerda de Bruin verwelkomt de vrijwilligers in de grote zaal, waar we allereerst 2 vrijwilligers in het zonnetje gaan zetten, nl. Margot en Ada.

Margot Persson heeft zich jarenlang ingezet als Bestuurslid Bezoekwerk en heeft daarnaast nog veel gasten, die zij regelmatig bezoekt of met wie zij gaat wandelen of boodschappen doen. 

Omdat haar hart meer bij de gasten ligt dan bij het Bestuurswerk, heeft zij besloten haar bestuursfunctie neer te leggen. 

Hiervoor is volledig begrip en we bedanken Margot voor haar bestuurswerk. Als blijk van waardering ontvangt zij een mooi boeket bloemen met daarbij een rolstoelbeeldje, dat zeker een plaatsje in haar interieur zal vinden.

Nu is het de beurt aan Ada van Opzeeland om naar voren te komen. Ada heeft zich heel wat jaren in Holy met veel enthousiasme ingezet als Bestuurslid Activiteiten.

Na de fusie en om gezondheidsredenen heeft zij besloten om haar Bestuursfunctie neer te leggen en per 1 januari 2023 verder te gaan als Zonnebloemgast van onze afdeling, waarbij wij voor adviezen altijd een beroep op haar mogen blijven doen.

Ook Ada wordt bedankt met een mooi boeket bloemen en het rolstoelbeeldje, waar ze erg blij mee is.

Wij hopen, dat Ada zich ook als gast binnen onze afdeling snel thuis zal voelen!

Na al deze woorden is het tijd om aan het buffet te gaan beginnen. Ada en Margot openen het buffet, waarna iedereen aan de beurt komt.

Het ziet er prachtig uit en  het personeel van 't Prikkewater heeft alles uit de kast gehaald om onze vrijwilligers een prachtige avond te bezorgen. Hartelijk dank hiervoor!

Om ca. 20:00 uur bedankt Gerda ons allemaal voor onze aanwezigheid.

Allemaal hebben wij het gezellig gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel