STAMPPOTTENMIDDAG OP DE SOOS

013jpg

Na de gezellige muziekmiddag in januari, is het nu toch echt weer tijd voor lekkere stamppotten.

Ondanks dat wij verwachtten dat het vanmiddag niet druk zou worden, kwamen toch 33 soosgasten op de stamppottenmiddag af. Gelukkig hadden we genoeg besteld, zodat iedereen heerlijk kon genieten van het eten.

Na binnenkomst krijgt iedereen een lekker kopje koffie of thee met een koekje erbij en om half drie opent Tonia de middag met het voorlezen van een gedicht. Dit doet zij omdat Ted deze middag verhinderd is.

Intussen komt cateraar Happy, Happy binnen met de stamppotten en kunnen de tafels worden gedekt.

Er is keuze uit hutspot en zuurkool (of allebei) met daarbij heerlijke rookworst of een bal gehakt. En natuurlijk is iedereen een sapje.

Zoals de foto's laten zien wordt heerlijk gegeten.

Als toetje komen er nog vanille en chocoladevla met slagroom en afsluitend een kopje koffie, waarvoor een aantal gasten geen tijd meer heeft want de taxi's staan al klaar om de mensen naar huis te brengen.

Na een zeer geslaagde soosmiddag gaat iedereen zijns weegs en mogen de vrijwilligers de boel opruimen, want zonder morren gedaan wordt.

Uiteindelijk zijn we allemaal om 5 uur weer onderweg naar huis en zeker als vrijwilligers hebben we een voldaan gevoel omdat we het onze gasten weer zo goed naar de zin hebben gemaakt.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel