BLOEMSTUKJES MAKEN OP DE SOOS

002jpg

Vanmiddag staat in het teken van de creativiteit. Van tevoren wisten we niet wat we precies zouden gaan doen, maar het werden prachtige bloemstukjes.

Leontine heeft weer haar best gedaan om ons een leuke creatieve middag te bezorgen.

Na de opening door Ted met een welkom aan 4 nieuwe gasten, van wie 2 visueel beperkten een hulphond bij zich hebben, memoreert zij dat 2 vaste soosgasten in de afgelopen weken zijn overleden en dat 1 gast voorlopig in een revalidatiecentrum verblijft. Er wordt een beterschapskaart door alle soosgasten en vrijwilligers ondertekend, die vandaag nog op de post gaat.

We gaan vanmiddag een mooi bloemstukje maken. Begonnen wordt met het uitdelen van de mesjes en de oase waarop de stukjes gemaakt moeten worden. Daarna worden de takjes en de bloemetjes uitgedeeld, waarbij Leontine uitleg geeft en een aantal vrijwilligers de helpende hand biedt aan de soosgasten, die niet zelfstandig een stukje kunnen maken.

Natuurlijk wordt er voor koffie/thee en iets lekkers gezorgd en ook een drankje in de loop van de middag ontbreekt niet.

Er zijn 30 soosgasten aanwezig en een aantal vrijwilligers. Iedereen heeft het reuze naar zijn/haar zin en de middag vliegt om met als resultaat dat alle gasten een prachtig bloemstukje mee naar huis kunnen nemen.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel