EROP UIT MET STRANDRUPS DE VRIJHEID

001jpg

Vandaag was het weer zover. Het seizoen om er met de Strandrups opuit te gaan, is weer aangebroken. Ook de Zonnebloem Vlaardingen maakt hier graag gebruik van.

Er werden 8 gasten uitgenodigd, die enthousiast waren om mee te gaan, maar helaas moesten 2 gasten op het laatste moment door persoonlijke omstandigheden afzeggen.

De vrijwilligers hebben met elkaar de 6 gasten, die wel mee gingen, thuis afgehaald en naar Terheijden aan Zee gebracht, waar ze om ca. 11:30 arriveerden in Restaurant Moment Beach voor een kopje koffie  van de Zonnebloem en een lunch op eigen rekening.

Rond half twee arriveerde strandrups De Vrijheid en omdat er veel wind stond werden capes uitgedeeld om wat warmer te kunnen blijven. Het weer liet zich vandaag niet van de beste kant zien. Het waaide heel hard en op de heenweg had men tegenwind, dus was het toch wel behoorlijk afzien.

Bij het keerpunt vlakbij de duinen werd een bekertje koffie of thee uitgedeeld en gelukkig ging men voor de wind terug. Dit voelde toch wel een beetje anders aan.

Om half vier eindigde de rupstocht op de parkeerplaats, waarna de vrijwilligers de gasten weer veilig thuis konden brengen.

Ondanks het mindere weer was iedereen heel voldaan over deze prachtige tocht, die dit jaar nog 2 keer zal plaatsvinden in augustus en september. Belangstellenden zullen hiervoor tijdig worden uitgenodigd.

AL MET AL TOCH EEN GESLAAGD ZONNEBLOEM UITJE!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel