PANNENKOEKENMIDDAG OP DE SOOS

002jpg

Vorig jaar moesten er pannenkoeken gebakken worden tijdens een hittegolf in augustus, zodat we nu besloten hebben om dit in mei te doen.

Vanmiddag was het zover. Om ca. 14:00 uur kwamen de vrijwilligers binnen, die zich aangemeld hadden om pannenkoeken te bakken en ook stroomden de gasten al snel toe. Uiteindelijk waren er 31 gasten en 10 vrijwilligers.

Omdat we iedereen 2 pannenkoeken wilden geven, moest er behoorlijk doorgebakken worden.

Maar eerst opende Ted de middag met een gedichtje over WACHTEN, waar we geen bezwaar tegen hadden, want we kregen een kopje koffie/thee om het wachten te veraangenamen met een lekkere bonbon erbij.

Er werd gezellig gekletst en toen was het zover. De tafels waren gedekt, de karnemelk en zoete melk werden uitgedeeld. De stroop, suiker en jam stonden op tafel.

Eindelijk konden we gaan uitserveren. De eerste pannenkoek smaakte zo lekker, dat deze al snel op was, maar daarna moest ] weer gewacht worden, want zo snel konden de bakkers de pannenkoeken niet gaar krijgen, voordat we een tweede pannenkoek kregen, die we ons ook weer goed lieten smaken.

Als toetje was er een nog een sapje en een mini cornetto, wat eveneens zeer in de smaak viel.

Ina vertelde, dat we niets meer kregen en dat we mochten wachten op de taxi's terwijl nu de vrijwiligers zelf aan de beurt waren om ook een pannenkoek te gaan eten.

Uiteindelijk is iedereen voldaan naar huis gegaan en konden we beginnen met opruimen en schoonmaken. Uiteindelijk waren we om vijf uur als vrijwilligers ook klaar en vertrokken we huiswaarts.

Voor zowel de gasten als de vrijwilligers was dit een zeer geslaagde middag, die volgend jaar zeker herhaald zal worden.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel