WINKELEN IN WINKELCENTRUM KONINGSHOEK MAASSLUIS

014jpg

In het kader van onze kleinschalige activiteiten staat voor vandaag een winkelmiddag op het programma.

Vanmorgen om 11 uur probeerden we te verzamelen bij de ingang van de Koningshoek in Maassluis. We waren in totaal met 12 personen, inclusief vrijwilligers.

De eerste taxi was gelukkig op tijd, maar op de tweede moesten we ongeveer een half uur wachten. Hierdoor zijn twee vrijwilligers met de 3 gasten, die er al waren, naar de markt gegaan en werd er gelijk gescoord door een mooi T-shirt te kopen.

Uiteindelijk kwamen ook de andere gasten aan samen met Aad van der Laar, die in de taxi was meegekomen en die deze dag heeft georganiseerd.

Door het lange wachten was het beslist tijd voor koffie en we besloten om met elkaar naar de Hema te gaan, waar we getrakteerd werden op een heerlijk kopje koffie en tot onze verrassing een stuk taart erbij.  Deze consumptie werd ons door de Zonnebloemafdeling Vlaardingen aangeboden, waar we erg blij mee waren.

Daarna werd volop gewinkeld, samen met een vrijwilliger, maar één gast was haar vroegere buurvrouw tegengekomen en zij zijn gezellig samen op pad gegaan.

Ieder heeft voor zich besloten om ergens voor eigen rekening te gaan lunchen, een paar bij Jofel en een paar bij de diverse Hema's, die er zijn.

Al met al was het heel gezellig en om 15:00 uur verzamelden we weer bij de uitgang om op de taxi's te wachten, maar niet zonder dat we nog een (paar) consumptie(s) hadden genuttig. Aad van der Laar heeft uit eigen zak een rondje gegeven en de rest hebben we zelf betaald.

Aad, bedankt voor deze gezellige dag, die vol verrassingen zat. 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel