BINGOMIDDAG OP DE SOOS

006jpg

Vanmiddag zouden we spelletjes gaan doen, maar op veler verzoek werd dit een Bingo-middag.

Tussen 14:00 en 14:30 arriveerden onze gasten en ook waren voldoende vrijwilligers aanwezig om er een gezellige middag van te maken.

Nadat alle bingo-prijzen waren uitgestald en de koffie/thee was rondgedeeld, opende Ted deze middag met een mooi gedicht.

De vrijwilligers deelden de bingoplankjes uit en we konden beginnen. Deze keer werd Ted geassisteerd door Adrie omdat Tonia verhinderd was.

De eerste ronde kon beginnen en het werd een gezellige boel. De nummers werden opgenoemd en begonnen werd met het bovenste rijtje van de plank. Nadat er een prijs gewonnen was, gingen we verder met het bovenste en onderste rijtje en daarna voor het volle plankje.

Er werd leuk meegedaan en in de pauze werd nog een kopje koffie/thee geschonken met iets lekkers erbij.

Toen de 3 bingorondes voorbij waren, ging Ted over tot de verloting van de overgebleven prijzen door middel van een kaartspel. Uiteindelijk ging bijna iedereen met een leuk prijsje naar huis.

Na de bingorondes kregen we nog een glaasje limonade met een kaasstengel en toen beëindigde Ted de middag omdat de regiotaxi elk moment kon arriveren.

Er werd onderling gezellig gekeuveld en ook de nieuwe gast, die voor het eerst een soosmiddag bezocht, werd direct in de groep opgenomen. En zo hoort het!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel