NOG EEN DAGJE IN AVIFAUNA

015jpg

Omdat er zoveel animo was om mee te gaan naar Avifauna, hebben we een tweede dag georganiseerd

Vandaag zijn we met 40 gasten en 40 vrijwilligers vanuit Vlaardingen vertrokken en om 12 uur arriveerden we in Avifauna. Eerst maar eens naar de eetzaal voor een heerlijke broodjeslunch met de onvermijdelijke kroket en daarna kon het feest beginnen.

We waren deze keer op tijd voor de vogelshow en iedereen heeft hier ontzettend van genoten. 

Daarna was het tijd voor het voeren van de pinguins waar ook een heel grote groep gasten en vrijwilligers naar hebben gekeken, terwijl anderen alvast door het park zijn gaan wandelen.

Het was prachtig weer en we hebben zoveel gezien, dat het teveel is om op te noemen.

De gasten en vrijwilligers hebben met z'n allen van deze dag genoten en waren om half vier weer op het terras, waar nog tijd was voor een drankje of een ijsje.

Om kwart voor vier wandelden we met elkaar terug naar de bussen, zodat we om vier uur konden vertrekken richting Vlaardingen. Onderweg gelukkig niet teveel files en om vijf uur arriveerden we bij de Pax Christi Kerk, waar een aantal taxi's al klaar stond om de gasten terug naar huis te brengen.

Het was een UITGELEZEN DAG zowel voor de gasten als de vrijwilligers, waarop met plezier kan worden teruggekeken.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel