MET DE STRANDRUPS NAAR TERHEIJDE AAN ZEE

005jpg

Vandaag is het mooi weer om met een aantal gasten langs het strand te gaan rijden met Strandrups "De Vrijheid"

Tussen 10:00 en 10:30 uur worden 8 gasten door de vrijwilligers met een auto opgehaald, waarna gezamenlijk naar Terheijde aan Zee wordt gereden.

Bij de slagboom wordt op elkaar gewacht en kan de sleutel gehaald worden, zodat we met onze auto's de gasten naar restaurant Moment Beach kunnen brengen.

Daarna moeten de auto's terug naar de parkeerplaats want op het strand is het verboden te parkeren.

We verzamelen in restaurant Moment Beach waar we een kopje koffie krijgen aangeboden door de Zonnebloem.

Dan is het tijd voor de lunch op eigen rekening. Op advies van de serveerster besluiten we allemaal een kopje tomatensoep te nemen, gevolgd door een wit of bruin broodje kroket met een drankje erbij.

Nadat iedereen heeft afgerekend, staat de strandrups voor het restaurant en kunnen we instappen om een uurtje langs het strand te gaan toeren. De vrijwilligers mogen naast de strandrups meelopen of kunnen besluiten op het terras te blijven zitten en onze terugkomst afwachten.

Halverwege de rit wordt ons door de bemanning van de strandrups een bekertje koffie of thee aangeboden, waarna we aan de terugtocht naar het restaurant beginnen.

Iedereen heeft het reuze naar zijn zin en de gasten zijn heel blij met de vrijwilligers, die een dergelijk uitje voor hen mogelijk maken.

De strandrups rijdt terug naar de parkeerplaats waar de auto's staan zodat iedereen gemakkelijk kan instappen en dan worden alle gasten weer veilig thuisgebracht.

Alles bij elkaar een heerlijke dag!

op 7 september gaan we nog een keer met een andere groep gasten en vrijwilligers en we hopen op net zo'n mooie dag als vandaag!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel