EEN GROTE VERRASSING

0001jpg

Op verzoek van de Rabobank moest een activiteit worden georganiseerd voor een aantal gasten en vrijwilligers van onze Zonnebloemafdeling.

Wat zou er leuker zijn dan een middagje naar het Vlaardings museum voor een rondleiding over het 750 jarig bestaan van Vlaardingen.

De mensen in het museum waren direct enthousiast en beloofden Max Thurmer te vragen om als gids voor ons op te treden, wat hij ook gedaan heeft.

Ina heeft een aantal gasten en vrijwilligers voor deze middag uitgenodigd en om 14:00 uur was iedereen aanwezig.

Het museum trakteerde ons op een kopje thee of koffie met een koekje erbij en toen zagen we iemand in een oranje shirt binnenkomen met de naam van de Rabobank erop.

Ook Peter Spek was namens Groot Vlaardingen aanwezig en tot onze verrassing begon onze penningmeester met een verhaal, dat hij vorige week was gebeld door de Rabobank met de mededeling, dat men ons tijdens één van onze activiteiten wilde verrassen met een cheque namens Rabo Club Support. Op onze afdeling bleken namelijk een heleboel mensen gestemd te hebben, wat resulteerde in deze cheque.

Hij hield ons nog even in spanning door eerst de achterkant van de cheque te laten zien, maar toen hij deze omdraaide werden wij verrast door het bedrag van € 1.010,53. 

Hierop volgde een groot applaus terwijl ook het confettikanon werd afgeschoten wat resulteerde in een hilarisch moment. Wat een verrassing was dit voor ons en we beloofden het bedrag zeker aan een activiteit voor onze gasten te zullen besteden.

Nadat de Rabobank man en Peter Spek er vandoor waren gegaan  waarbij Peter beloofde volgende week een artikel met foto in Groot Vlaardingen te plaatsen, was het tijd voor de rondleiding door het museum.

Ina gaf Max het woord en hij vroeg ons mee naar boven te gaan, hetzij met de trap of met de lift, maar de lift genoot de voorkeur vanwege alle rollators, rolstoel en scootmobiel die mee naar boven moesten.

Eenmaal boven was de belangstelling voor het verhaal van Max met daarbij de zaken die hij ons liet zien, zeer groot en werden er vragen gesteld, die direct door Max beantwoord werden.

De tijd vloog om en voor we het wisten was de middag voorbij en kon iedereen voldaan naar huis terug.

WiJ BEDANKEN DE RABOBANK HARTELIJK VOOR DIT GROOTSE GEBAAR!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel