ERWTENSOEPMIDDAG OP DE SOOS

002jpg

Zoals aangekondigd hebben we vanmiddag onze jaarlijkse erwtensoepmiddag.

Om 14:00 uur zijn de meeste gasten aanwezig, zodat Ted de middag kan openen met een gedichtje. Tevens vertelt zij, dat ze als verrassing aan het eind van de middag ook nog een loterij houdt, zodat iedereen in staat zal zijn om een mooi prijsje weg te slepen.

Intussen wordt koffie/thee geschonken met een versnapering erbij en is de cateraar gearriveerd om de soep te brengen. Er is voldoende voor iedereen en wie geen erwtensoep lust, kan genieten van een paar koppen groentensoep.

Voordat de soep wordt opgediend, heeft mevrouw Adrie Mostert nog een gedicht voor ons waarin zij haar waardering uitspreekt voor alle inspanningen van de vrijwilligers. Iedereen geeft haar een groot applaus en is het helemaal eens met haar verhaal. Namens de vrijwilligers hartelijk dank hiervoor.

De tafels zijn gedekt en na even stilte gevraagd te hebben, wordt de erwtensoep rondgedeeld en worden er mandjes met Turks brood op tafel gezet met daarbij een kruidensmeerkaas. Ook wordt roggebrood met spek rondgedeeld, zodat we een echt ouderwetse erwtensoepmiddag hebben.

Iedereen laat zich het kopje soep van harte smaken en op de vraag of er mensen zijn, die nog wel een kop lusten, wordt zeer positief gereageerd zodat een tweede ronde volgt.

Als toetje delen de vrijwilligers mandarijnen uit en het is weer een heerlijke maaltijd geworden.

Door Ted zijn in die tussentijd de lootjes opgehaald en nu kan de verloting beginnen. Er zijn prachtige cadeaus, dus snel aan de slag. Gelukkig hebben we veel prijsjes, dus bijna iedereen krijgt iets mee. 

De foto's laten zien hoe gezellig het weer was!

Veel dank aan cateraar Happy, Happy, die de lekkere erwtensoep heeft verzorgd.

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel