JUBILERENDE VRIJWILLIGERS

dsc0180jpg

Na de Nieuwjaarsbijeenkomst werd een gezellige avond georganiseerd voor de vrijwilligers van onze afdeling.

Na eerst een korte vergadering te hebben gehouden, waarbij de jaarstukken werden goedgekeurd, vroeg onze voorzitter Gerda de Bruin aan Fineke Jongejans, Anneke Lems en Will van Leeuwen om naar voren te komen.

Deze vrijwilligers zijn inmiddels al 25 en 10 jaar actief voor onze afdeling als verplegende/verzorgende, deelname aan onze activiteiten en bezoekwerk.

Hiervoor werden ze alle drie in het zonnetje gezet en kregen de Zonnebloemspeld (goud voor 25 jaar, Fineke en Anneke, en zilver voor 10 jaar, Will) overhandigd. Ze mochten hem eventueel zelf opspelden. Ook kregen zij een oorkonde, een boeket bloemen en een cadeaubon namens de afdeling.

Daarna riep Gerda Onnie van Andel naar voren om officiëel afscheid te nemen van haar als bestuurslid bezoekwerk. Gerda vertelde, dat we de regels van de Zonnebloem in Breda moesten volgen en men is daar nu erg stipt op het aantal jaren dat je bestuurslid mag zijn. 

In het verleden werd hier niet zo erg naar gekeken, waardoor een aantal bestuursleden eigenlijk te lang in functie was. Nu werd een streep getrokken en is Onnie de eerste, die dit overkomt. Onnie heeft altijd met veel plezier haar taak vervuld en heeft heel veel nieuwe gasten mogen inschrijven.

Gelukkig blijft Onnie actief als vrijwilliger en zij is nog altijd het aanspreekpunt voor mensen, die ons zelfgemaakte kaarten geven, of die materiaal over hebben doordat zijzelf niet meer in staat zijn deze te maken. Onnie kan dit materiaal goed gebruiken want zelf maakt ze dagelijks wel een aantal kaarten tijdens het tv-kijken.

Gerda bedankt Onnie van harte voor al het werk, dat zij als Bestuurslid gedaan heeft en nu als vrijwilliger nog blijft doen.

Namens ons allen overhandigt zij Onnie een boeket bloemen en een cadeaubon, waarvoor zij zelf iets leuks kan kopen.

We sluiten de avond af met een gezellig samenzijn, waarbij genoten wordt van het opgediende koud/warme buffet en een heerlijk ijsje toe.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel