NIEUWJAARSBIJEENKOMST IN 'T PRIKKEWATER

dsc0153jpg

Ondanks de griepgolf konden toch nog 69 gasten en 18 vrijwilligers genieten van onze Nieuwjaarsbijeenkomst in 't Prikkewater

Omdat het een ontzettende puinhoop was bij de regiotaxi en de meeste gasten ongeveer een uur moesten wachten voordat ze van huis werden afgehaald, werd besloten om de begintijd te verschuiven naar 13:00 uur in plaats van de geplande 12:00 uur.

De mensen, die al binnen waren, kregen een kopje koffie met een ijzerkoekje en hebben gezellig met elkaar zitten praten. Zanger Jan Jansen Benidorm was gelukkig al gearriveerd en hem werd gevraagd alvast te beginnen met zijn optreden wat erg gewaardeerd werd.

Uiteindelijk werden de laatste gasten om 13:00 uur binnengebracht, zodat, nadat zij ook koffie hadden gekregen met een ijzerkoekje, begonnen kon worden met het uitserveren van de soep. Iedereen liet zich die heerlijk smaken.

Na de soep werd een drankje geschonken, zodat in de keuken genoeg tijd was om de kroketten te bakken en de broodjes te smeren. Op de vraag waar de bestelde patat bleef, werd deze ook nog gebakken en konden we genieten van een broodje kroket, patat en een bolletje salade.

Iedereen had het erg naar zijn/haar zin en na het afhalen van het serviesgoed was het weer de beurt aan Jan Jansen om verder te gaan met zijn repertoire. Er werd van harte meegezongen en gedeind en uiteindelijk waagde een aantal gasten en vrijwilligers zich op de dansvloer.

Daarna kregen we een heerlijke ijscoupe met saus en slagroom, die we ons allemaal goed lieten smaken.

Tenslotte werd nog een drankje geserveerd, waarbij plakjes worst en kaas werden opgediend en na een laatste optreden van Jan, gevolgd door een geweldig applaus, was het tijd om de jassen en de rollators bij de gasten te brengen, waarna we op de taxi's moesten wachten.

Gelukkig waren deze nu wel op tijd en werd iedereen weer veilig thuisgebracht na een zeer geslaagde middag ondanks het rommelige begin.

Martin Poot, de eigenaar van 't Prikkewater verdient alle lof voor zijn soepele medewerking. Hij liet ons weten, dat we als afdeling niet voor de vrijwilligers hoefden te betalen. Hartelijk dank hiervoor.

Dit was weer een middag waarop we met veel plezier kunnen terugkijken, mede dankzij de medewerking van Martin en natuurlijk onze vrijwilligers, want zonder hen doe je niets!

HET BESTUUR

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel