STAMPPOTTEN OP DE SOOS

005jpg

Vandaag wordt het erg gezellig, want het is de jaarlijkse stamppottenmiddag op de soos.

Omdat het voor de cateraar te zwaar wordt om voor stamppotten te zorgen, heeft een aantal vrijwilligers de koppen bij elkaar gestoken en is hieruit het idee ontstaan om, net zoals in het verleden wel gebeurd is, zelf voor de stamppotten te zorgen.

Samen met een paar vrijwilligers zorgt Paula van Leeuwen  voor de peen en uien, Lenie Struik en Hes Koppenol voor de andijvie en Tonia voor de zuurkool. Voor de ingrediënten van deze laatste stamppot hoeven wij niet te betalen want die worden ons geschonken door Groentehandel Westland in Den Hoorn, waar Tonia de bestelling ging afhalen en te horen kreeg, dat zij haar portemonnee dicht mocht houden omdat het voor een goed doel was. Hartelijk dank hiervoor.

5 andere vrijwilligers, te weten Ria Patsalias, Barbara Bot, Mariëtte Stok, Lenny Hamerslag  en Marianne Borsje zorgden elk voor 10 heerlijke gehaktballen en Ina heeft de rookworsten meegebracht, zodat de gasten zowel konden kiezen uit de stamppotten en hierbij zelfs een gehaktbal en een stuk rookworst kregen.

Er waren 26 gasten en 10 vrijwilligers aanwezig, die zich het eten heerlijk lieten smaken en ook werd genoten van de toetjes, die door Toos Bravenboer en Paula van Leeuwen, ook met hulp van een paar andere vrijwilligers werden gemaakt.

Al met al weer een hele geslaagde middag, die zeker volgend jaar voor herhaling vatbaar is.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel