VISJE ETEN IN SCHEVENINGEN

001jpg

Omdat er in november 2023 teveel mensen zich hadden opgegeven dan in de bus konden, is besloten om vandaag nog een keer te gaan.

Ook nu hadden we weer een bus vol. Deze keer wel met 4 vaste rolstoelers erin, zodat er in totaal 48 plaatsen waren. Doordat een paar vrijwilligers met eigen auto zijn gegaan en gasten hebben meegenomen, was er toch voor iedereen gelegenheid om vandaag een visje te gaan eten, waarvan dankbaar gebruik werd gemaakt.

Aangekomen bij Simonis in Scheveningen bleek, dat men door een misverstand, helemaal niet op ons gerekend had. Maar met een beetje improviseren konden we allemaal plaatsnemen in de serre. De kachels werden opgestookt want het was wel behoorlijk koud op deze plaats.

Uiteindelijk zaten we op onze plaatsen en kregen naast een drankje de maaltijd naar keuze geserveerd. Deze bestond weer uit seniorenporties kibbelingen, lekkerbekje of scholfilet met patat en een bakje koolsalade.

Iedereen liet zich deze maaltijd goed smaken en ter compensatie van het ongemak werden ons de drankjes gratis door Simonis aangeboden, waardoor de afdeling minder geld hoefde bij te leggen voor dit uitje. Dit gebaar werd met applaus begroet.

Nadat iedereen gegeten had en een sanitaire stop gemaakt, gingen we terug de bus in voor een mooie rondrit door het Westland. Onze chauffeur was een jonge man van 21 jaar, die Casper heette. 

Onze vaste chauffeur Hans was met vakantie, maar Casper bleek een heel goede vervanging te zijn. Hij werd direct in de groep opgenomen en men was uiterst tevreden over zijn manier van rijden. Dus een pluim op zijn hoed!

Na terugkomst in Vlaardingen stonden de taxi's deze keer allemaal al klaar en kon iedereen uit de bus de taxi in. Ook hier werkten de chauffeurs goed mee en vandaag niets dan lof voor de Regiotaxi's. Zo kan het dus ook! Hartelijk dank hiervoor.

De foto's wijzen weer uit hoe gezellig het was en dit visje eten blijft zeker op het programma staan want er blijft heel veel animo voor.

 

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel