HOE HOUDEN WE CONTACT MET ONZE GASTEN

In deze moeilijke periode, dat niemand zonder geldige reden naar buiten mag, hebben de vrijwilligers van onze afdeling een manier bedacht om toch in contact te komen met de gasten.

In eerste instantie hebben we een "belbezoek" ronde ingesteld, waarbij door de vrijwilligers alle gasten gebeld worden om te vragen hoe het met hen gaat en om zomaar een praatje te maken of een luisterend oor te bieden. Tijdens deze corona periode zullen wij dit "belbezoek" regelmatig herhalen bij die gasten, die hebben aangegeven hierop prijs te stellen.

Daarnaast hebben Anneke en Onnie samen een Paaspresentje gemaakt, dat in de week voor door de vrijwilligers bij de gasten thuisbezorgd zal worden samen met een Paasgroet, waarbij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Op deze manier weten onze gasten, dat ze niet vergeten worden en dat we, zodra deze moeilijke periode voorbij is, weer gezamenlijk allerlei activiteiten kunnen beleven en ook de huisbezoeken op de normale manier plaats zullen vinden.

De vrijwilligers wensen alle gasten, maar ook elkaar, heel veel sterkte in deze vervelende tijd, maar SAMEN KOMEN WE OOK HIER DOORHEEN!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel