WE MOGEN WEER (een beetje meer)

Tijdens de intelligente lock down was het voor ons onmogelijk om activiteiten voor ons gasten te organiseren, maar we hebben hier toch een aantal oplossingen voor gevonden.

Allereerst hebben onze vrijwilligers bijna wekelijks een "belbezoek" aan onze gasten gebracht, wat zo op prijs wordt gesteld, dat we er voorlopig mee doorgaan. Het regelmatige contact tussen onze gasten en vrijwilligers versterkt zeker de Zonnebloem-band, die wij met elkaar hebben.

Daarnaast hebben wij gezorgd voor een Paaspresentje en een prachtige Zonnebloemplant omdat er geen Lentemiddag kon worden gehouden.

En nu we weer langzaamaan willen starten met een aantal activiteiten, verblijdde de plaatselijke bakker ons met een mooie sponsoring. Het personeel van deze bakker heeft ijzerkoekjes en cake gebakken en die mooi als cadeau verpakt bij één van onze bestuursleden afgeleverd. Zij vinden het zo mooi wat de Zonnebloem vrijwilligers voor hun gasten doen, dat zij hieraan ook een steentje willen bijdragen. 

Wij zijn hier heel blij mee en een aantal vrijwilligers gaat deze pakketjes bij de gasten brengen, samen met een brief waarin we uitleggen wat we binnenkort van plan zijn te doen, zoals een bustochtje en weer eens een soosmiddag.

Ook wij als vrijwilligers vinden het heerlijk dat we weer wat kunnen opstarten en de gasten persoonlijk zullen mogen ontmoeten. De huisbezoeken gaan eveneens weer van start en zowel de gasten als vrijwilligers kijken hiernaar uit!

Wij willen de bakker op deze plaats hartelijk danken voor hun fijne bijdrage en hebben veel waardering voor het werk dat zij voor onze afdeling hebben gedaan.

HET BESTUUR VAN DE ZONNEBLOEM

VLAARDINGEN-CENTRUM

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel